Begeleiding tot succesvolle deal

Het begeleiden van overnames is meer dan alleen een goed contract schrijven. Een bedrijf kopen of verkopen is een complexe aangelegenheid. Niet alleen juridische, maar ook financiële en fiscale kennis is van groot belang. De advocaten van Beverwijk Van Gilst hebben oog voor de bijzondere dynamiek van het overnameproces en weten wat nodig is om tot een succesvolle deal te komen. Wij werken oplossingsgericht mee aan de totstandkoming van de deal, zonder de cliënt aan onnodige risico’s bloot te stellen.

Multidisciplinaire aanpak

Beverwijk Van Gilst kan meepraten en meedenken met accountants en fiscalisten. Door samen met de cliënt en specialisten uit andere disciplines een hecht multidisciplinair team te vormen, wordt de kans op een succesvolle afronding van een overname aanzienlijk vergroot.

Branches

Beverwijk Van Gilst heeft ervaring met de overdracht van vele soorten bedrijven in zeer diverse branches, zoals de IT-sector en de beveiligingsector. Beverwijk Van Gilst is regelmatig actief in de zorgsector, een bijzondere en dynamische bedrijfstak waar privaatrecht en publiekrecht samenkomen.

Delen