Richard Beverwijk

Richard Beverwijk

Creatieve strateeg en dealmaker

Specialismen – begeleiden van fusies en overnames (M&A), vormgeven van samenwerking tussen bedrijven, adviseren over ondernemingsrecht en complexe contracten. Begrijpt de business en de cijfers en is in staat om verder te kijken dan alleen het juridische. Volwaardige gesprekspartner van financiële specialisten.

Richard Beverwijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

-Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Werkzaam voor - productiebedrijven, handelsondernemingen, corporate finance adviseurs, beveiligingsbedrijven, IT-bedrijven, zorginstellingen, brancheverenigingen, bedrijven in de recreatieve sector, uitzendbranche, DGA’s, aandeelhouders en bestuurders

Opleiding en carrière – Universiteit Groningen, specialisatieopleiding Ondernemingsrecht Grotius Academie, diploma Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB BV). Advocaat sinds 1993. Enige tijd partner van een groot advocatenkantoor met meerdere vestigingen in de Randstad. In 2008 heeft hij zijn eigen kantoor opgericht, dat per 1 januari 2013 is gefuseerd met het kantoor van Lucas van Gilst.

Lucas van Gilst

Lucas van Gilst

Tactische strijder met lef

Specialismen – procederen over complexe geschillen met name bij overnames, aandeelhoudersconflicten, geldvorderingen en financieel recht. Opstellen van en adviseren over commerciële contracten, waaronder ICT, internet en privacy, franchise, distributie, agentuur en huurcontracten. Sparringpartner voor ondernemers.

Lucas van Gilst heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Algemene praktijk
- Burgerlijk recht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Werkzaam voor - I(C)T-bedrijven, bouwbedrijven, groothandel, retail, productiebedrijven, architecten, makelaars, vastgoedondernemers, bestuurders, DGA’s, agrariërs, gedupeerde beleggers en ondernemers die (rente)derivaten hebben afgesloten.

Opleiding en carrière – Universiteit Utrecht, University of Nottingham, Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden en lid van de Vereniging van Incasso- en Procesrecht Advocaten. Advocaat sinds 2005. In 2010 zijn eigen kantoor opgericht dat per 1 januari 2013 is gefuseerd met het kantoor van Richard Beverwijk